Met welke schroeven kan ik de Ecolat vastmaken aan de Ecopic paaltjes?

Met welke schroeven kan ik de Ecolat vastmaken aan de Ecopic paaltjes?

Voor een stevige en duurzame bevestiging van de Ecolat afboordingslat aan de Ecopic paaltjes is het essentieel om de juiste schroeven te gebruiken.

We raden het gebruik van hoogwaardige inox houtvijzen van 4,5 x 50 mm aan. Deze roestvrijstalen schroeven zijn speciaal ontworpen om langdurige stevigheid en stabiliteit te bieden, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Door hun corrosiebestendige eigenschappen blijft de verbinding tussen de Ecolat en de Ecopic paaltjes intact, waardoor je afboording bestand is tegen belasting en spanning.

Heb je nog vragen over de installatie van je Ecolat afboording? Raadpleeg dan zeker onze montagehandleiding of bekijk deze instructievideo.